Familie- & Evidens Center søger kontaktperson nær Kalundborg

 

Hvad er en kontaktperson?

En kontaktperson er et voksent ungt menneske (minimum 21 år), som tilbringer tid sammen med en ung, der er i familiebehandling. Kontaktpersonen er sammen med den unge hver uge og støtter denne i at lære sociale færdigheder samt fortager sig sociale aktiviteter som støtter den unges udvikling og socialt netværk.

Arbejdstiden er 2 gange ugentligt, tirsdag og torsdag – 6 timer pr. gang (inklusive transport til og fra den unge) Udover kontakten til den unge har du tæt kontakt til ungeterapeuten, som skal orienteres efter hver kontakt mellem dig og den unge. Du vil desuden få vejledning og klare retningslinjer for dit arbejde og knyttes tæt til behandlingsteamet omkring den unge.

Krav til dig:

Du skal kunne lide at arbejde med unge mennesker og at bruge dig selv i samspil med andre. Du skal være fleksibel og have gode samarbejdsevner. Du skal være god til at komme i kontakt med unge mennesker og du skal kunne formulere dig såvel mundtligt som skriftligt, så andre kan forstå dit budskab. Det er nødvendigt at have bil til rådighed for at I komme til og fra aktiviteter – denne specifikke ung bor i Kalundborg. Din kørsel godtgøres.

Hvis du er interesseret ….  så send os endelig din ansøgning til vores ungeterapeut, Pernille Ranch Bohl: prb@fec-dk.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at kontakte Pernille på tlf.: +45 25 94 20 57